Best Western Hotel Linköping

Best Western Hotell

Välj datum

 
Prisjämförelse

Best Western Hotel Linköping är beläget vid Stora Torget mitt i centrala Linköping. Här hamnar man mitt bland stadens bästa restauranger och nöjesställen. Stadens nöjesgata nummer ett, Ågatan, går precis förbi hotellet. Från hotellet är det bara någon minuts gångväg till några av Linköpings främsta sevärdheter, kulturella platser och konserthallar.

Hotellet är mycket modernt. Faktum är att det är det nyaste hotellet i Linköping. Man slog upp portarna så sent som 2009. Nya hotell brukar ha en modern och stilren inredning. Så är också fallet med Best Western Hotel Linköping. I hotellet finns totalt 74 vackert inredda rum i alla storlekar. Budgetalternativen är enkelrummet och grandlit-rummet.

Vill man ha förbättrad komfort och lite mer yta kan man välja rum med queen size- eller king size-bädd. Hotellets sviter är till för de gäster som vill ha ut lite mer av sin hotellvistelse. Med en enorm dubbelsäng och bubbelbad kan man verkligen slappna av efter en lång arbetsdag eller en lång shoppingtur i Linköpings stora utbud av butiker. Är man en person som bara nöjer sig med det allra bästa ska man välja hotellets penthousevåning. Med en egen terrass, en king size-bädd, bubbelbad och en exemplarisk personlig service kommer även den mest kräsne hotellbesökaren bli nöjd med sin vistelse på hotellet.

Ett hotell med en egen tapasbar

Många hotell har egna restauranger, men få hotell har en alldeles egen tapasbar. När planerna för hotellet tog form stod det klart att en hotellrestaurang med ett traditionellt utbud skulle försvinna i mängden – det finns nämligen ett mycket stort antal restauranger i centrala Linköping. Därför satsade man på något nytt, spanska tapas. Aioli är en mysig restaurang där det alltid finns ett femtiotal olika tapas att prova på. Som hotellgäst på Best Western Hotel Linköping får man 100 kronor gratis att äta för på restaurangen mellan måndag och torsdag.

 
Best Western