First Hotel Linköping

First Hotel

Välj datum

 
Prisjämförelse

First Hotel Linköping är beläget på Storgatan i centrala Linköping, i närheten av stadens imponerande domkyrka och bara några meter från stadskärnans shopping och nöjen. Hotellet har funnits sedan 1960. I början av 2000-talet genomgick hotellet en större renovering för att moderniseras. I dag är hotellet ett av de mest moderna i Linköping.

Det är många olika typer av människor som bokar rum på First Hotel Linköping. Här samsas affärsresenärer med barnfamiljer och kompisgäng. Den stora lobbyn inbjuder till spontana möten och hotellets relax är mycket uppskattad. Anledningen till hotellets popularitet är att hotellet erbjuder mycket för pengarna. Rummen håller god standard och servicen är klanderfri.

Allt från enkelrum till sviter

Den som reser på en liten budget, eller bara nöjer sig med en bekväm och inbjudande sovplats för natten, väljer förmodligen hotellets ekonomirum. Även om dessa rum är enkla har de alla de vanliga bekvämligheterna, såsom TV, trådlöst internet, ett större skrivbord och ett rymligt badrum. Söker man ett rum med större ytor, både vad gäller själva rummet och badrummet, är det ett standardrum man ska välja. Dessa rum är mycket stilfullt möblerade och inredda. Materialvalen är lite mer exklusiva. Dessutom ingår extra bekvämligheter som badrock, med mera. Hotellets sviter är det rätta valet för kompisgänget eller barnfamiljen som vill kosta på sig lite extra lyx. Precis som många andra hotell i kedjan First Hotels har även First Hotel Linköping ett First Lady Rum, som är ett specialrum som riktar sig mot kvinnor som söker det lilla extra i en hotellvistelse.

Slappna av i relaxen eller spela en squashmatch

First Hotel Linköping satsar på att kunna erbjuda extra service som förgyller hotelvistelsen. Som gäst på hotellet har man tillgång till hotellets takvåning, där man kan slappna av i en ört- och ångbastu, bättra på brännan i solariet eller få en skön massage. I byggnaden finns också en helt privat squashbana, för den som är intresserad av att prova på den snabba och spännande sporten squash.