Frimurarhotellet

Frimurarhotellet

Välj datum

 
Prisjämförelse

Mitt emellan järnvägstationen och Linköpings stadskärna ligger Scandic Frimurarehotellet Linköping. Hotellet ligger i en pampig byggnad i rött tegel. Byggnaden har anor från lång tid tillbaka. Det märks inte minst i inredningen av hotellets restaurang, som pryds av valv och pelare, och den enorma bankettsalen, som har mycket högt i tak och nischer med vackra tavlor och träpaneler. Det är dock inte hela hotellet som är inrett i klassisk hotellstil. Standardrummen är modernt inredda. Lobbyn och andra gemensamma ytor är stilrent, nästan minimalistiskt, utformade och inredda.

Scandic Frimurarehotellet erbjuder två typer av rum. Alla rum har självklart TV med kabelkanaler, trådlöst internet och rymliga badrum av god standard. Standardrummen är relativt stora, har en trevlig inredning i en klassisk nordisk stil och har en mycket god standard. Standardrummen kan fås med såväl enkelbädd som dubbelsäng eller med två separata sängar. Superiorrummen är betydligt större och har en betydligt mer klassisk inredning. Vackra väggpaneler av trä, stora fönster, bädd i kingsize-modell och kristallkronor i taket är standard. Superiorrummen har också vattenkokare för tillagning av té eller kaffe.

Konferens och bankett

Scandic Frimurarehotellet i Linköping är ett bra val om man funderar på att anordna en konferens, en kundträff eller en storslagen fest för speciellt inbjudna gäster. Hotellet har tio möteslokaler i olika storlekar. Ett par av lokalerna kan ta upp till 100 personer, medan många av de andra lokalerna är utmärkta för workshops eller grupparbeten.

Under åren är det många finare fester som har hållits på Scandic Frimurarehotellet. Det är få Linköpingsbor som inte har besökt den exklusiva bankettsalen för att delta i en bröllopsfest, en studentfest eller en diplomeringsfest. Bankettsalen har en storlek, en rymd och en inredning som gör den perfekt för minnesvärda fester. Med god mat och dryck från hotellets restaurang, restaurang Frimis, blir kvällen komplett.