Hotell Ekoxen

Ekoxen hotell

Välj datum

 
Prisjämförelse

Quality Hotel Ekoxen är ett populärt hotell bland både de som reser i arbetet, de som vill ha ett bekvämt och centralt boende för att kunna uppleva Linköping på bästa sätt samt barnfamiljer som vill ha närhet till stadens aktiviteter för barn. Hotellet ligger precis vid Linköpings största park, Trädgårdsföreningen. Bara några hundra meter från hotellet ligger stadskärnan, med sevärdheter och utmärkt shopping. Ett stort äventyrsbad ligger ett stenkast från hotellet. Dessutom finns mysiga promenadstråk alldeles i närheten.

Vill man använda hotellet som bas för golf på någon av de högklassiga banorna omkring Linköping eller för ett besök på Kolmården eller Busfabriken (Europas största lekland inomhus) kan hotellets trevliga personal hjälpa till med att sätta ihop paketpriser.

Många rumstyper för alla behov

Quality Hotel Ekoxen i Linköping erbjuder fyra olika rumstyper, alltifrån standardrum till en mycket exklusiv svit. Alla rum är vackert inredda, med ljusa väggar och tak, parkettgolv och varma färger på möbler och sängar. Standardrummen håller en mycket hög kvalitet och uppfyller de flesta behov man som hotellgäst kan ha på ett hotellrum. De lite större rummen, superiorrummen, är alla utrustade med minibar och badkar. Vissa av dessa rum har också en egen balkong. Vill man ha ännu mer utrymme är det ett deluxerum man ska boka. Deluxerummen har i övrigt alla faciliteter som finns i superiorrummen. Två av deluxerummen har faktiskt även en egen bastu och ett litet pentry med vattenkokare. Hotellets svit är dock något alldeles extra. Sviten är utrustad med balkong, två badrum och bastu.

Ett brasserie med enastående kockar

Hotellets egen restaurang, Brasserie Britto, är en restaurang som bjuder på spännande smakupplevelser från världens alla hörn. Restaurangen är faktiskt mycket populär bland Linköpingsborna själva på grund av den höga kvaliteten i matlagningen. Många företag och kompisgäng går ut och äter en god middag då och då på Brasserie Britto. I restaurangens meny kan även den störste finsmakaren hitta något som faller honom eller henne i smaken.