Hotell Scandic Linköping Väst

Hotel Scandic Väst

Välj datum

 
Prisjämförelse

Hotell Scandic Linköping Väst ligger lugnt beläget vid vägarna 34 och 36 och dessutom väldigt nära E4:an. Här har man nära till Flygvapensmuseet, Valla fritidsområde och Gamla Linköping. Centrum ligger cirka 4 kilometer bort så om man inte vill ta sig en rejäl promenad så är det bra om man har något typ av färdmedel eller så får man åka lokalt. Rummen är trevliga med parkettgolv, möbler i ljust trä, bekväma sängar och textilier i varma färger. Alla rum har internet som man som gäst har fri tillgång till. Badrummen är fräscha och hårfön finns. Rummen har även klockradio, tv med betalfilmer och premium kanalutbud och skrivbord. Hotellet har en trevlig bar/lounge där man kan ta sig en kall öl eller en god drink, mingla och träffa trevliga människor. Restaurangen serverar goda, smakrika, varierade rätter. Här sitter man i ett trevligt rum i varma färger och avnjuter sin middag.

Äta på Scandic väst

Frukost ingår alltid på Scandics hotell, här får man en varierad kost av bland annat färskt bröd, mysli, omelett, yoghurt, kaffe och en massa andra godsaker.
För företagsresande passar detta hotell alldeles utmärkt, det finns både mindre mötesrum till större konferensrum med ljud och bildanläggning. Skulle man ha några speciella önskemål inför sin konferens så ta upp det vid bokningen så gör personalen allt de kan för att uppfylla de krav och tjänster ni kräver av dem. Bra är ju också att detta är ett hotell med restaurang då alla måltidsmöjligheter finns direkt på hotellet. Vill man koppla av kan man göra det i hotellets fina inomhus pool eller bastu. Det finns också en fittnessanläggning där man kan hålla igång kroppen på sin resa. Maskinerna är moderna och det finns det mesta man behöver för att få sig ett rejält träningspass.
Bra att veta är att alla gäster har fri tillgång till hotellets parkering och att barn alltid bor gratis.