Jönköpings alla hotell

När du ska resa till Jönköping och behöver boka hotell är det bra om man känner till vilken standard stadens hotell har.

Vi har testat ett antal utvalda hotell i Jönköping och kommer nedan att ge en objektiv bild av vad vi tycker om respektive hotell. Det skall vara enkelt och tryggt att boka det hotellet man tycker ser bra ut så vi har lagt in en direktlänk direkt för varje hotell där ni enkelt kan boka tryggt och säkert direkt på nätet.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Clarion Collection Victoria

Clarion Collection Victoria

Prisjämförelse

 

Clarion Collection Hotell ligger centralt placerat i hjärtat av Jönköping.  Det är kort gångavstånd till de mesta och man når Stadsparken, Kinnarps Arena
samt Radiomuseet meden kort promenad.  Hotellen är väldigt omtyckt och gästerna ger hotellet ett bra betyg. Clarion har 90 st rum och samtliga rum är trivsamt inredda med en bra standard. Gratis internet samt en mycket välsmakande frukostbuffé är andra plus. Parkering finns att tillgå men det kostar extra. Man köper en biljett till hotellets parkering i receptionen. Bastu och tvättavdelning finns på hotellet.  Man hittar även en fin restaurang i anslutning till hotellet.
Läs mer här!

Hotell Savoy

Hotell Savoy

Prisjämförelse

 

Hotell Savoy ligger stategiskt placerat nära stranden i Jönköping. Man har gångavstånd till de flesta av stadens attraktioner som  Radiomuseet och Tändsticksmuseet.
  Det tar inte många minuter att nå statskärnan som lockar med fin shopping och god mat och dryck. Savoy har ett väl tilltaget utbud och man hittar en liten Spa avdelning med bastu och pool i byggnaden. Hotellet passar både affärsresenären samt barnfamliljen och det finns goda konferensutrymmen. Andra plus är att det finns gratis Wifi samt att det finns båda restaurang samt bar på hotellet. Parkering finns att tillgå men kostar en liten slant men det kan vara skönt att bilen i garage.
Läs mer här!

Best Western John Bauer

John Bauer

Prisjämförelse

 

Best Western John Bauer ligger mycket centralt placerat mitt i Jönköping och bara ett stenkast ifrån hittar man statskärnan samt attraktioner som sätter staden på kartan som Radiomuseet och Kinnarp Arena.
 Alla hotell är välutrustade med minibar och platt-tv med tillhörande sattelitkanaler.  En annan bra funktion är man kan ringa gratis lokalt på sitt hotellrum.  Standarden är hög och man hittar en fitnessavdelning med tillhörande bastu i byggnaden. Frukostbuffén är väl tilltagen och den håller hög klass och på Best Western i Jönköping kommer man att trivas under sin vistelse.
Läs mer här!

Elite Stora Hotellet

Stora hotellet

Prisjämförelse

 

Elite Stora Hotellet i Jönköping är ett populärt och mycket omtyckt hotell som ligger väldigt centralt placerat med närhet till det mesta av intresse i de centrala delarna.
Hotellet har inte mindre än två restauranger och samt en trivsam bar där man kan ta en förfriskning. Man har en väl fungerande konferensavdelning där de flesta företag oavsett storlek kan härbärgeras.  Elite Hotell Jönköping har 135 st rum som samtliga håller hög standard med minibar, internet samt kylskåp. Parkering kan fås på området mot en tilläggskostnad. Vill man äta gott och och om man uppskattar mycket bekvämligheter rekommenderas Elite hotell.
Läs mer här!

Comfort Hotell

Comfort Hotell Jönköping

Prisjämförelse

 

Comfort Hotell ligger mitt i smeten nära Radiomuseet och Stadsparksvallen och det är hotell som rymmer många rum. 103 st för att vara exakt.
Samtliga rum har kaffe/te bryggare och man har ett stort TV utbud med många fria samt betalkanaler. Man har även gratis dagstidningar. Hotellet har en Spa avdelning där man kan varva ner efter en stressig dag på kontoret. Det finns även en träningsanläggning i anslutning till spat. Parkering kan man få mot en liten extrakostnad. Vi rekommenderar hotellet för både turister och affärsresenärer.
Läs mer här!

Hotell Ibis

Hotell Ibis

Prisjämförelse

 

Ibis Hotell i Jönköping är ett billigt hotell för dig som inte vill lägga det extra på ditt boende. Hotellet håller ändå ganska hög klass och man har 68 rum i byggnaden.
Läget är centalt och man har gångavstånd till statskärnan.  Det finns en restaurang i hotellet och man kan även ta sig en kall drink i baren. Ibis Hotell har internet men det får man betala extra för vilket är ett minus. Däremot finns det en gästparkering som är kostnadsfri.  Man har även ett företagscenter med gott om konferensutrymmen som passar affärsresenären bra.
Läs mer här!

Scandic Portalen

Scandic Portalen

Prisjämförelse

 

Scandic Hotell Portalen har ett utmärkt läge i centrum med nära till stadens uteliv, shopping och museer.
Hotellet samarbetar med både restaurang och spa så man kan ta väl hand om sig själv med sköna behandlingar och goda måltider från en av stadens bästa restauranger. Scandics hotell är alltid familjeanpassade så man kan resa både ensam och med barn. Reser man i arbetet så finns det bra möteslokaler med fina vyer och all modern teknisk utrustning.
Läs mer här!

Grand hotell

Grand hotell

Prisjämförelse

 

Grand hotell har förmodligen ett av stadens bästa lägen då de är grannar med historiska byggnader, har ett shoppingcenter mitt över gatan och Jönköpings populära gågator runt knuten.
Hotellet är trevligt och familjärt, dock husdjursfritt. Här bjuds man på en utsökt frukost varje morgon och sover i mysiga och trivsamma rum med fin utsikt över Jönköping. Reser man i arbetet så finns det mindre mötesrum att använda. Hela hotellet har också internet.
Läs mer här!

Andra hotellguider som vi driver i Sverige:
Hotellguide för Norrköping
Hotellguide för Nyköping
Hotellguiderna – Malmö stad

Mer om Jönköping

Som vi presenterat ovan finns det även en blomstrande industri och näringsliv. Traditionell industri som Husqvarna och Saab finns i staden men man är även långt framme med e-handel och stadens postkontor har fullt upp.  Man kanske är mest känt för sin tändstickstillverkning som tog fart på 1800 talet. En av traktens mest kända personer  är konstnären John Bauer som även gett namn åt ett av stadens hotell. Flera väldigt uppskattade turistmål ligger i närheten där Visingsö och Gränna är mycket populära sommar orter dit folk vallfärdar. Vi hoppas ni har nytta av denna guide till ert boende när ni skall boka hotell Jönköping.