Alla hotell i Malmö

När man skall reservera ett rum måste man ställa sig frågan vad man själv tycker är viktigt. Vill man bo på ett lyxigt hotell eller ett bättre budget alternativ?

Värdesätter man lyx och plånboken inte styr så finns det många fina hotell som man kan välja mellan likväl som det finns fina hotell till bättre pris. Vi har sammanställt hotellen efter antalet stjärnor och gjort en egen ranking och det finns detaljerad information kring varje hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!


Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Renaissance Hotell

Prisjämförelse

 

Renaissance hotell är ett mycket trevligt hotell som ligger perfekt lokaliserad i centrum med nära till allt. Det ligger placerat nära Rådhuset och Lilla torget.
Hotellet är väldigt välutrustat och det finns en fin restaurang och bar i anknytning till hotellet. Man har också en fitness avdelning där man kan träna eller bara relaxa en stund. Man kan parkera sin bil på deras bevakade parkering, Detta hotell är ett av de mer omtyckta och populära. Vi rekommenderar detta hotell för sig som vill bo centralt och vill bo i en fin och lyxig miljö med hög klass.

Radisson Blu Hotell

Prisjämförelse

 

Radisson Blu Hotell är ett mycket väskött och populärt hotell i Malmö som ligger väldigt centralt. Det ligger nära S:t Petri kyrka, Rådhuset och Lilla Torg.
 På detta hotell trivs både affärsresenären och semesterfiranden. Malmö Radisson har massa olika bekvämligheter som bar, restaurang och en bastuanläggning. Man har ett väl utvecklat affärs och konferenscenter.  Man har promenad avstånd till i stort sett allt i centrala Malmö.  Vi rekommenderar detta hotell för båda affärsresenär samt turister för er som vill ha ett trivsamt boende.

Mayfair Hotel Malmö Tunneln

Prisjämförelse

 

Detta mycket uppskattade hotell ligger väldigt centralt med närhet till i stort sett allt. Det ligger väldigt nära S:t Petri kyrka och väldigt nära tågstationen.
 Detta hotell är väldigt mysigt. Rummmen är inte jättestora men de är väldigt smakfullt inredda och man känner hur lugnet kommer över en när man bor på detta fina hotell. Man har mycket bekvämligheter på hotellet så som bar , restaurang , parkering, internet, tvätttjänster och alla rummen har kaffe och te kokare.  Vi rekommenderar detta hotell till alla som vill bo mysigt med närhet till allt väsentligt i de centrala Malmö samt ha tillgång till alla bekvämligheterna som krävs.

Hilton Hotell City

Prisjämförelse

 

På hotell Hilton i Malmö bor man som en kung då man har en vidunerlig utsikt över hela staden från den höga byggnaden.  Det ligger mycket attraktivt placerat då tågstationen finns precis bakom hotellet
och även här har man i stort sett promenadavstånd till alla de centrala delarna av Malmö.  Hilton Hotell är ett hotell som passar båda affärsresenärer och nöjes överanttningar då det bjuds på stor bekvämlighet med massa olika tjänster och service åtaganden från hotellets sida. Frukostbuffen är maffig och hotell-malmo.net rekommenderar detta hotell till alla som vill njuta av en underbar utsikt och bo bra och trivsamt.

Hotell Duxiana

Prisjämförelse

 

Mitt i smeten ligger detta poulära hotell som varje år får massor med hotellresenärer att trivas. Det ligger mycket centralt med ett stenkast till de mest centrala delarna i Malmö.
 Bland bekvämligheterna finns tillgång till parkering, kostnadsfri internet samt en mycket välsmakande frukost buffe. Det finns en restaurang och bar i anslutning till hotellet och man kan ibland hitta riktigt bra erbjudanden på detta fina hotell. Vi rekommenderar detta hotell till alla som vill på centralt och vill ha persolig service.

Hotell Astoria

Prisjämförelse

 

Hotell Astoria i Malmö är ett mycket prisvärt hotell där man får mycket för pengarna. Det ligger centralt och man har bara ca 200 m till tågstationen och hotellet ligger i stadsdelen Gamla Väster.
Hotellet är nyrenoverat och man får ett varmt mottagande av den trevliga personalen.  Överlag är känslan att man bryr sig om sina gäster och vi kan varmt rekommendera detta charmiga hotell till båda affärsresenärer och turister. Peferkt hotell för dig som vill ha nåra till allt och samtidigt bo nära förbindelser som tex tågstation.
Läs mer om hotellet

Hotell Noble House

Prisjämförelse

 

Best Western Hotel Noble House ligger med närhet till alla tre kända torgen i Malmös innerstad, Gustav Adolfs Torg, Lilla Torg och Stortorget.
Bor man på Noble House har man nära till de flesta sevärdheter utan att behöva krångla med färdmedel. Hotellet är modernt inrett men otroligt mysigt. Rummen känns varma, inbjudande och ger en genuint familjär känsla. Här finns både restaurang och bar om man inte vill gå ut och leta upp sitt eget favorit ställe vid till exempel Lilla Torg som har ett otroligt rikt restaurangliv. Ett starkt rekommenderat hotell med trevlig personal och en härlig atmosfär.
Läs mer om hotellet

Scandic Hotel Kramer

Prisjämförelse

 

Scandic Hotel Kramer ligger precis vid Stortorget och skulle man vara intresserad av att gå och titta på berömda Turning Torso så ligger det inte många minuter bort.
Hotell Kramer ligger i en rolig byggnad som ser lite ut som ett slott med lite sneda torntak. Hotellets insida är helt i stil med utsidan, precis så som man vill att det ska vara. Här finns alla möjligheter för lyckade möten och mindre konferenser. Dessutom finns det restaurang, bar och café så att man enkelt kan ta sig en god middag eller lunch. Ett trevligt hotell som vi gärna rekommenderar till besökande i Malmös fina stad. Ett liknande Scandichotell finns också i Umeå.
Läs mer om hotellet

First Hotell Jörgen Kock

Prisjämförelse

 

First hotell Jörgen Kock är ett trivsamt hotell som ligger centralt placerad nära Lilla Torg och Turning Torso.  Man erbjuder en bra servicestandard och man kommer garanterar att trivas på detta charmiga hotell
som erbjuder bar lounge, man har tillgång till internet och man kan sätta sig och trivas i lobbyn som har öppen spis och med en dagstidning som man får gratis.  Jörgen Kock är totalrenoverad under 2009 och byggnaden är mycket modern och fräsch.
Läs mer om hotellet

Hotel Mäster Johan

Prisjämförelse

 

Hotel Mäster Johan ligger bara en tvärgata från Lilla Torg och Stortorget i Malmös centrum. Detta hotell passar affärsresande och turister som vill bo på ett av Malmös bästa hotell.
Hotell Mäster Johan bjuder på en av de godaste frukostbufféerna i staden, hemlagad yoghurt och nybakat bröd dukas bland annat upp varje morgon. Här finns parkeringsgarage för gäster, gym och en fin bastu. Hotellet värnar om sina gäster och har med omsorg byggt upp den värme, omtänksamhet och familjära anda som finns på hotellet.
Läs mer om hotellet

Om sammanställningen

Vi har sammanställt hotellen i Malmö efter vår egen bedömning och vi har försökt att vara så objektiva vi kan och vi hoppas att vi har gett er en rättvis och informativ om alla hotell. Vill man hellre åka över Öresundsbron och gästa grannlandet Danmark rekommenderar vi hotellguiden över Köpenhamn som ger en bra guide och rekommendationer av stadens hotell.