Hotell i Örebro

Vi lagt ner mycket jobb och tid på att hitta de bästa hotellen att bo på under er vistelse i staden.

Örebro är en mycket trevlig stad där det finns mycket att hitta på oavsett vad man har för intresse. Staden är omringad av vatten och det finns många härliga badplatser om man besöker staden under sommartiden.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

Vi har tagit fram sex hotell i Örebro som vi rekommenderar lite extra då dessa håller hög klass till ett vettigt pris.

Elite Stora Hotellet

Elite stora

Prisjämförelse

 

Elite Stora Hotellet ligger mycket bra placerat i de centrala delarna av Örebro. Man har inte speciellt långt till någon av sevärdheterna och det berömda slottet ligger bara cirka 100 meter från hotellet.
Elitkedjan står för klass och detta hotell är inget undantag. Det finns både bar och restaurang och affärsresenärerna har fullt utrustade konferensrum. Det finns även bastu och man kan parkera på hotellets egna parkering. De 133 rummen är ljusa och stora och håller en hög utrustningsnivå såsom platt-tv, trådlöst internet och minibar.

Clarion Hotel

Clarion

Prisjämförelse

 

Clarion Hotel ligger väldigt centralt placerat och det är uppskattat av besökarna. Hotellet har en fitnessanläggning med tillhörande Spa-del där man kan boka spabehandlingar och det finns även en bra restaurang i huset.
Man får en härlig frukostbuffé varje morgon och man kan parkera på deras anläggning mot en extra kostnad. Det finns 130 rum och samtliga har utsikt över stad eller parkmiljö. Det finns dessutom kostnadsfri internet.

Quality Hotel

Quality Hotel

Prisjämförelse

 

Quality Hotell ligger lite utanför Örebro då man har ca 3 km in till de centrala delarna. Man har har närhet till genomfartsleden samt på området ligger det ett stort shoppingcentrum med många restauranger.
Hotellet har över 100 rum och samtliga har en kingsize-säng som är riktigt skön att sova i. Hotellet har en mysig pub där man kan svalka sig med något gott efter en lång dag eller ta sig något att äta. En annan fördel är att man kan parkera sin bil gratis, dock är det i mån av plats.

Scandic Grand Hotel

Scandic Grand Hotel

Prisjämförelse

 

Scandic Grand Hotel i hjärtat av Örebro ligger väldigt nära rådhuset och S:t Nikolai kyrka. Hotellet är uppskattat av de flesta gästerna och det finns en fitnessanläggning och en spa-del i hotellet där man kan koppla av.
Det finns ett bra affärscenter där man har tillgång till fina lokaler med modern teknik. Det finns två stycken restauranger på området och man kan även ta sig något gott i baren intill. De över 200 rummen håller en bra standard och man har tillgång till internet kostnadsfritt.

Ibis Örebro

Ibis Örebro

Prisjämförelse

 

Ibis i Örebro ligger centralt placerad och det är ett välskött hotell där man ibland kan hitta riktiga fynd prismässigt. Man har nära till shoppinggatan och till Berhns arena om man vill passa på att se stadens fotbollsstolthet Örebro SK.
Det finns en bar och restaurang i anslutning till hotellet och man serverar en stor välsmakande frukost varje morgon.  Man kan parkera sin bil kostnadsfritt på deras parkering.  Vi rekommenderar hotellet till både turister och affärsresenärer. Hotellet hyser 67 rum.

Best Western City

Best Western City

Prisjämförelse

 

Best Western City ligger mitt i smeten med närhet till det mesta. Hotellet är fyrstjärnigt och man bra standard på både rum och kringytor.
Det är lätt att parkera sin bil och samtliga rum har platt-tv samt kylskåp och kaffebryggare. Man kan ta emot mindre grupper av konferensgäster och man har också en bastu som man kan utnyttja som gäst. Hotellet är trivsamt med flera gemensamhetsytor där man kan sitta ner och bara njuta av lugnet. Servicenivån på hotellet håller bra klass och de flesta gästerna brukar trivas här.

First Hotel

First Hotel

Prisjämförelse

 

First Hotel Örebro är beläget i ett hus från 1900 talets början och byggnaden är i Jugendstil. Insidan är dock modern, inspirerande och harmonisk och smälter in bra till de gamla detaljer så som höga stora fönster och stuckatur i taket.
Här är omtanke och personligt engagemang i fokus. Hotellet arbetar dessutom väldigt aktivt för att ha ett så miljövänligt hotell som möjligt och har diplom från Svensk Miljöbas att de uppfyller kraven. Här finns också alla förutsättningar för en lyckad konferens eller ett bra möte. Lokalerna är fina och har allt man behöver. Kort och gott är det ett mycket trevligt hotell centralt i Örebro som brukar uppskattas av de flesta.

Hotell Göta

Göta

Prisjämförelse

 

Hotell Göta är ett trevligt, mysigt och familjärt hotell bara 50 meter från Örebro Slott. Detta är ett av stadens äldsta hotell och har varit verksamma sedan runt 1930 talet.
Personalen är engagerade i sina gäster, ser till att de har de bra och det är viktigt att man trivs och känner att man har haft en bra vistelse. Det sägs att många fastnar så för detta charmiga hotell att de inte kan tänka sig att bo någon annanstans. Hotellet har en liten relaxavdelning men vill man inte utnyttja den så har de även erbjudanden och avtal med spa och restauranger i stadens centrum.

Fler av de hotellguider som vi driver:
www.hotell-lund.com
www.hotell-sundsvall.com
www.västervikshotell.se

De många vackra parkerna och det underbara slottet kan vi varmt rekommendera. Letar ni boenden i närheten kan vi rekommendera hotell i Karlstad

Hotellbokning och samarbetspartner

Vi har valt att samarbeta med 7 av de största och mest omtyckta bokningsarrangörerna på den svenska marknaden. Man kan boka hotell dygnet runt och man skall också hålla ögonen uppe efter specialerbjudanden som man ibland erbjuder. Det skall vara enkelt, tryggt och säkert. Vi hoppas att ni kommer att trivas under er vistelse och att ni hittat just det boende som passar ert behov.