Scandic City Hotell Linköping

Scandic City hotel

Välj datum

 
Prisjämförelse

 

Scandic Linköping City är ett toppmodernt hotell strax utanför stadens absoluta kärna. Hotellet bygges ursprungligen som ett hotell i den exklusiva Hilton-kedjan, men togs snart över av Scandic. Att det är Hilton som har designat hotellet från början märks i varje inredningsdetalj. Detta Scandichotell liknar inget annat.

Scandic Linköping City ligger precis vid Stångån, i ett parkområde, bara några hundra meter från järnvägstationen och ishockeyladan Cloetta Center, där Linköpings stolthet LHC spelar sina hemmamatcher. Hotellet är mycket populärt bland de som kommer till staden för att se på ishockey, så det kan vara en god idé att boka hotellrum på Scandic Linköping City en tid i förväg, särskilt under vintern, för att man ska kunna få precis det rum man vill ha.

Barn- och familjevänliga rum och tjänster

Alla Scandichotell har en tydlig inriktning mot barnfamiljer. Scandic Linköping City är inget undantag. Barn bor gratis på hotellet. Restaurangen har självklart barnmenyer och det finns ett speciellt lekrum för både de riktigt små och de lite större barnen. I hotellets standardrum får både mamma och pappa och två barn plats.

Vuxna som bor på hotellet har heller inga problem att aktivera sig. På Scandic Linköping City finns såväl ett mindre gym, med hantlar, motionsmaskiner och styrketräningsmaskiner, som en relaxavdelning med bastu. Vill man prova på att spela squash – en av Linköpingsbornas favoritsporter – finns en squashhall bara några hundra meter ifrån hotellet. Är det golf man är mer intresserad av finns ett antal banor att spela på i närheten.

Reser man ensam till Linköping i arbetet är Scandic Linköping City ett bra val. Standardrummen fungerar alldeles utmärkt för både arbete och avkoppling. Man kan också boka superiorrum eller en svit för att verkligen kunna fokusera på arbetet i en bekväm och stilren miljö.

Spännande mat från Medelhavet

Scandics egen restaurang, Modmed, är en restaurang som fokuserar på Medelhavsköket. Färsk fisk, goda köttbitar och fräscha grönsaker är basen i restaurangens menyer. I restaurangen avnjuter man god mat och dryck samtidigt som man ser ut över hotellets lummiga omgivningar. Under de varmare månaderna kan man sitta ute på restaurangens terrass i svalkande skugga och se Stångån långsamt rinna förbi en bit bort.