Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments

Välj datum

 
Prisjämförelse

Sky Hotel Apartments har fina hotell och city lägenheter till bra priser. Lägenheterna är moderna och väldigt snyggt inredda med matplats, sittplats, arbetsplats och sköna, komfortabla sängar. Lägenheterna finns i olika storlekar och antal rum. Vissa har enskilt sovrum och kök med vardagsrum. En del har en helt öppen planlösning där allt finns i samma rum. Det finns också väldigt bra tvättmöjligheter. Lägenheterna har kaffe och te bryggare, fullt utrustat kök, hårfön, internet, platt-tv med stort kanalutbud och dvdspelare. Badrummen är fina och fräscha exakt som man kräver av hotellstandarden i denna klass. Hotel Sky Apartments är ett riktigt bra koncept hotell som börjar sprida sig över landet och blir allt mer eftertraktat. Många som reser en längre tid till exempel då i jobbet vill gärna kunna bo mer avslappnat och känna att de har ett eget krypin vilket känslan är på detta hotell.

Utrustning på Hotel Apartments

Eftersom lägenheterna finns i varierad storlek passar de även bra för hela familjer. Kanske vill man åka och hälsa på släkten men ha någon egen plats att bo på. Servera barnen deras ordinarie frukost som man vet att de tycker om istället för att krångla till det med en massa köpmat från olika menyer. Även då fungerar hotell Sky Apartments alldeles utmärkt. Skulle man däremot inte orka göra någon middag eller lunch så har staden en massa goda restauranger att välja på och enbart 50 meter bort ligger restaurang Tornet som är rekommenderat av hotellet.
Hotellet har även en fin och modern, topputrustat gym där man som gäst kan hålla kroppen i trim under sin resa eller träna bort lite stress.
Ska man ha möten och konferenser så blir det inga som helst problem, detta toppklassade hotellkoncept har flera rum med spektakulära vyer, modern utrustning och sköna möbler. Rummen är stora, luftiga och ljusa i behagliga färger.