Läs om alla hotell i Stockholm

Att hitta boenden i Stockholm kräver lite förberedelse då det finns så många övernattningsmöjligheter i staden.

För det första bör man ta reda på vart någonstans man vill bo. Det andra man skall fråga sig själv är vilken budget man har. Med vår tjänst kan man jämföra priserna på alla Stockholms hotell. Vi har valt ut de hotellen som vi tycker är de allra bästa på frontsidan och även kategoriserat alla 127 hotellen i de olika stadsdelarna.

Välj stadsdel i Stockholm var ni vill bo


Ange datum nedan för er vistelse

Hitta bästa pris!

Vi jämför priserna för 7 största bokningsagenterna i Sverige!

price1

Eller boka direkt via booking.com

——— Bästa priset laddas nedan för valt datum ———

Grand Hotel

Grand Hotel

Prisjämförelse

 

Detta hotell har funnits sedan 1874 och är ett av de finaste hotellen i Norden.
Många utländska stjärnor väljer detta hotell. Detta fina och anrika hotell är beläget mitt emot det Kungliga slottet och har hela 340 hotellrum att välja bland. Utav de är cirka 30 stycken fantastiska sviter med allt man kan önska sig. Kostar det så smakar det förstås, det är inte billigt att bo på Grand Hotell men så är det också ett av de allra bästa hotellen i Stockholm och många kändisar brukar bo på hotellet.
Läs mer här!

Hilton Slussen

Hilton Hotell

Prisjämförelse

 

Detta fantastiska hotell är ett av de bästa hotellen i Stockholm. Man kan säga att det ligger mellan Gamla stan och Södermalm
och man har promenadavstånd till det mesta man vill uppleva i Stockholm. Förutom det fantastiska läget har hotellet inte mindre än två olika fantastiska restauranger. Det finns 290 hotellrum varav ett stort antal sviter om man vill lyxa till det lite extra. Man har också mobilt bredband i byggnaden som är kostnadsfritt.
Läs mer här!

Best Western Hotel Terminus

Terminus Stockholm

Prisjämförelse

 

Det är många som väljer detta hotell på grund av det fina, centrala läget. Det är beläget precis mitt emot Centralstationen.
Det är ett gammalt anrikt hotell med ungefär 100 år på nacken. Hotellet är en favorit bland både turister samt affärsresenärer på grund av sitt läge med nära till alla kommunikationer. Det finns totalt 155 unika hotellrum att välja på och samtliga rum är rökfria. Utrustningsnivån är hög på hotellet.
Läs mer här!

Best Western Premier Kung Carl

Hotel Kung Carl

Prisjämförelse

 

Detta spännande hotellet tornar upp sig på ett av nordens största och mest uppskattade nöjesdistrikt, nämligen Stureplan.
Man har alltså NK, mängder med fantastiska butiker, ett oerhört nattliv alldeles runt knuten. Kung Carl Premier Hotel Stockholm har moderna ljusa hotellrum med mycket fin service. Kvalité, service och säkerhet är begrepp som detta hotell älskar
Läs mer här!

Adlon Hotell

Adlon

Prisjämförelse

 

Adlon Hotell har ett perfekt läge på Vasagatan och ligger i en gammal charmig byggnad från slutet av 1800-talet.
Det finns 93 rökfria hotellrum med en bra utrustningsnivå och personlig prägel. Servicenivån är hög och det känns personligt, nästan som hemma att bo på Adlon Hotell. Just den ”hemma” känslan gör hotellet populärt. Detta hotellet är också prisvärt så det har våra rekommendationer.
Läs mer här!

Best Western Kom Hotel

Best Western Kom Hotel

Prisjämförelse

 

Best Western Kom Hotell ligger centralt i Stockholm på Döbelnsgatan intill Sveavägen och är ett populärt mellanklass-hotell som är Svanenmärkt.
Läget innebär att man har hela centrala delen av Stockholm inom promenadavstånd. Hotellet har 136 hotellrum i olika storlek. Varje rum har en behaglig inredning och trådlös internetuppkoppling samt Platt-tv.
Läs mer här!

Colonial Hotell

Prisjämförelse

 

Detta är ett litet men ack så mysigt hotell i Stockholm. Det finns 47 fräscha hotellrum att välja bland
och vill man komma riktigt billigt undan så finns det hotellrum med dusch och WC i korridoren. Hotellet ligger ett stenkast från Hötorget i centrala Stockholm. Man kan ibland tjäna massa pengar på specialerbjudanden så håll utkik efter det. Läget är perfekt med gångavstånd till många av attraktionerna som finns att se. Summering: Ett enkelt men bra boende.
Läs mer här!

Rex Petit Hotell

Prisjämförelse

 

Detta familjeägda mysiga hotell är ett väldigt bra budgetalternativ. Hotellet ligger i Vasastan
med många mysiga restauranger och butiker i alldeles närhet. Det är ett billigt hotell med små, fönsterlösa rum, lite grand som kabiner på en båt. Det finns 22 hotellrum varav de flesta har dusch och WC på rummet. Detta hotell är ett av de mest prisvärda i centrala Stockholm så det är väl värt ett besök om lyx ej är ett krav.
Läs mer här!

För att alla skall ha möjlighet att ta del av de här guldklimparna har vi valt hotell med olika klassificering och budget. Vi har plockat ut de två hotell som vi tycker är bäst i varje segment, alltså två femstjärniga, två fyrstjärniga osv. Välkommen till den personliga guiden över alla boenden i Stockholm!

Om Stockholm

Stockholm anses av många vara en av Europas vackraste huvudstäder. Det bor ca 850.000 personer fast i Stockholm stad och många fler förstås om man räknar alla som bor på hotell Stockholm samt andra boendeformer. Totalt i kommunen Stockholm bor det 1,3 miljoner personer. Visste du att det finns fler hundra hotell i Stockholm att välja bland? Vi har även hotellguider i de andra stora svenska städerna. Kolla in www.hotellgöteborg24.se för Göteborgs kompletta hotellutbud.

Stockholm räknas som en väldigt grön stad då knappt hälften av ytan i staden Stockholm består av olika parker och andra grönområden. Stockholm har ett antal charmiga och mysiga stadsdelar som är väl värda ett besök. Populärt bland turister är Centrum, Östermalm, Södermalm och Gamla stan. Många av de boenden som finns i Stockholm är belägna i någon av dessa stadsdelar. Längre söderut mot Södertörn finns badparadiset Nynäshamn som är en populär semesterort. Se boenden och hotell i Nynäshamn på www.hotellnynashamn.se

De största sevärdheterna bland turister är: Moderna museet, Stockholms slott, Nöjesparken Gröna Lund, Gamla stan, Stockholms stadshus, Vasamuseet och Skansen.

Hotellguiderna.se är en personlig guide över hotellen i Stockholm som vi tycker är de bästa. Om någon inte håller med oss om detta så hade det varit roligt att höra varför och i så fall vilket hotell ni själva gillar. Hör av er via kontakta oss sidan. Vårt motto är: ”Du ska inte bara bo , du skall bo på rätt hotell!

resebloggar.info